Den spirituelle NLP COACH Practitioner

Den spirituelle NLP Practitioner er NLPs grunduddannelse. Practitioner uddannelsen er både en badass god coach uddannelse og en coach uddannelse til dig der ønsker at arbejde mere spirituelt professionelt og privat. Det er en uddannelse der forfiner din intuition og arbejder intenst med  din spirituelle bevidsthed  som dermed giver dig øget selvindsigt, forbedrerdine kommunikationsevner, øger forståelse for andre mennesker og skænker dig en række konkrete øvelser og teknikker til at skabe forandring hos dig selv og ja de andre du drømmer om at gøre en forskel for. Hvad enten du ønsker at uddanne dig som coach eller primært sigter efter at udvikle dig selv, så er en Practitioner uddannelse gaven, der bliver ved med at give, fordi den giver dig evnen til at se verden med nye, mulighedsorienterede og kollektive briller.

ENERGI arbejde er en vigtig del af denne uddannelse.

På uddannelsen veksler vi mellem teori, øvelser og teknikker, så du allerede fra første modul har anvendelige og virkningsfulde redskaber i værktøjskassen. Ud over undervisningsdagene ved NLP-Akademiet er der en vis mængde selvstudium og øvegruppe med andre kursister.

Alle NLP-Akademiets uddannelser indeholder bevægelse og meditation, så vi får både krop, sjæl og sind med på din udviklingsrejse. Vi tager naturligvis udgangspunkt i dit nuværende niveau og anvender øvelser der understøtter og løfter NLP’en.

Vi uddanner og certificerer efter NLP Foreningen i Danmarks standarder og efter internationale standarder, da vi benytter den internationale certificering ICTA.