NLP COACH Practitioner

NLP Practitioner er NLPs grunduddannelse. Practitioner uddannelsen med spirituel bevidsthed giver dig øget selvindsigt, forbedrede kommunikationsevner, bedre forståelse for andre mennesker og en række konkrete øvelser og teknikker til at skabe forandring hos dig selv og andre. Hvad enten du ønsker at uddanne dig som coach eller primært sigter efter at udvikle dig selv, så er en Practitioner uddannelse gaven, der bliver ved med at give, fordi den giver dig evnen til at se verden med nye, mulighedsorienterede og kollektive briller.

På uddannelsen veksler vi mellem teori, øvelser og teknikker, så du allerede fra første modul har anvendelige og virkningsfulde redskaber i værktøjskassen. Ud over undervisningsdagene ved NLP-Akademiet er der en vis mængde selvstudium og øvegruppe med andre kursister.

Alle NLP-Akademiets uddannelser indeholder bevægelse og meditation, så vi får både krop, sjæl og sind med på din udviklingsrejse. Vi tager naturligvis udgangspunkt i dit nuværende niveau og anvender øvelser der understøtter og løfter NLP’en.

Vi uddanner og certificerer efter NLP Foreningen i Danmarks standarder og efter internationale standarder, da vi benytter den internationale certificering ICTA.