Foredrag

Er du nysgerrig på NLP & Spiritualitet?

Selvudviklingsaftener

Tidspunkt:
Den 2. tirsdag i måneden 6 gange årligt
kl. 18.30-21.00 OPSTART JUNI 2023

Hver anden måned dykker vi ned i et aktuel emne for den energi der rører sig og diskuterer og belyser det sammen. Aftenen starter ud med en healingsmeditation fascilieteret af Mette Randorff og dernæst vil der være kanaliseret budskaber ud fra energien i rummet og i kollektivet ud fra emnet der er lagt op til, efter pausen er formen en form for dialogbaseret studiegruppe med vidensdeling og sharing.
– Perfekt måde at arbejde videre med dig selv og blive forankret i dig selv.

(August)September(Ferie) : Dit sande jeg
Hvordan kommer du tættere på dit sande jeg, så du kan leve et liv i balance?

Oktober: Den perfekte partner 

Findes den perfekte partner? Er der en soulmate til os alle sammen? Vi diskuterer typernes kompatibilitet og instinkternes indflydelse på vores valg af partner.

December: Familieliv og Spiritualitet
Hvordan bliver vi ved med at være nysgerrige på de mennesker, vi er tættest på? Hvordan spiller vi hinanden gode i en travl hverdag og rummer de forskelligheder, der er i en familie? 

Februar: Flirt 
Hvad får dig til at flirte? Hvem tiltrækker dig? –og hvem tiltrækker du? Oplever du nogle gange, at andre forsøger at starte en flirt med dig, og du føler bare modstand? Hvordan mon det kan være?

April Lækker krop – lækkert sind 
Er det udseende eller udstråling, der tænder dig? Hvad udstråler du selv? Og hvordan kan øget selvindsigt give dig både lækker krop og lækkert sind?

Juni Lyst, pligt 
Spænder dit ego ben for, at du kan leve det liv, du egentlig ønsker? Hvordan balancerer du lyst og pligt? –og er der måske overvægt på den ene?

August: Magt 
Hvad betyder magt for dig? Er magt og kontrol to sider af samme sag? Hvordan udspiller kontroldramaer sig? Og opnår de egentlig det, de ønsker med den strategi?

Oktober: Universel visdom 
Hvilken højere sandhed findes der? Vi diskuterer vores rødder og forankring i det spirituelle.

December: Utroskab & energi
Hvilke årsager kan der være til, at mennekser er utro? Er det frygt eller kærlighed, der driver dem til utroskab? Hvilke uopfyldte ego-behov spiller ind, når øjnene begynder at vandre?

Workshoppen varer ca. 2,5 timer, og tilmelding sker via vores Facebook side og på mail til mette@nlp-akademiet.dk.

Vi glæder os til at møde dig.

Prisen er 444 kr pr aften og foregår i Egense og inkl. kaffe/Te. Overføres på mobilepay 26289389 inden ankomst. bindende tilmelding.

Datoer for foredrag bliver løbende annonceret på vores Facebookside.