Krop & Sind

Krop og sind hænger sammen. Det har du måske hørt før? Der er naturligvis en årsag til, at det udtryk bruges så ofte, når vi taler om det holistiske menneskesyn og det hele menneske. Dit mest kraftfulde redskab, hvis du ønsker at ændre din mentale tilstand, er din krop.

Når vi arbejder med NLP er vi meget bevidste om, i hvor høj grad din krop og din følelsesmæssige tilstand hænger sammen. Ved at være bevidst om og ved at ændre din kropsholdning, kan du påvirke din tilstand i både positiv og negativ retning.

NLP-Akademiet tilbyder en ny vinkel på de klassiske NLP-uddannelser. Vi tror på, at indre styrke er både fysisk og mental, og vi tror på, at du bliver en bedre version af dig selv, hvis du træner både dit sind og din krop. Fokus på forbindelsen mellem krop og sind skaber en mere vedvarende og kongruent udvikling, og derfor kombinerer vi NLPs teori, teknikker og øvelser med bevægelse og fysisk træning, så vi flytter hele mennesker.

Vores fokus er på det hele menneske, på kongruens mellem krop og sind. Vi tror på, at fysisk og mental udvikling er nært forbundet, og at de kan løfte og booste hinanden. Vores uddannelser er derfor sammensat, så du udvikler både krop og sind –og undervejs vil du nok opleve, at begge dele kan strækkes længere, end du troede muligt.

Ud over de mange fantastiske redskaber, som NLP tilbyder dig, får du også en række simple og let tilgængelige fysiske øvelser med hjem, som du både kan anvende selv og bruge som endnu et værktøj, når du coacher andre. De fysiske øvelser har også den gevinst, at når du bevæger dig øges din blodcirkulation, så din hjerne også kommer op i gear –din indlæringsevne og dit udbytte af uddannelsen bliver altså endnu større.