NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner er den første af NLPs videregående uddannelser. Master Practitioner er det oplagte valg for dig, der allerede har taget en NLP Practitioner og ønsker at løfte dine kompetencer og din udvikling til næste niveau.

På Master Practitioner arbejder vi med din identitet og dine værdier i de mange roller, du udfylder i din hverdag –fx som individ, som coach eller som leder. Vi stiller skarpt på det, der virker, og du får redskaberne til at ændre det, der ikke fungerer.

På Master Practitioner skal du –ud over at følge uddannelsen og deltage i øvegrupper- også udarbejde et Modeling projekt. Du kan arbejde selvstændigt eller danne gruppe med andre kursister.

Alle NLP-Akademiets uddannelser indeholder bevægelse og fysisk træning, så vi får både krop og sind med på din udviklingsrejse. Vi tager naturligvis udgangspunkt i dit nuværende niveau og anvender øvelser der understøtter og løfter NLP’en.

Vi uddanner og certificerer efter NLP Foreningen i Danmarks standarder og efter internationale standarder, da vi benytter den internationale certificering ICTA.