Gratis foredrag

Er du nysgerrig på NLP og Personlighedstypeværktøjet Enneagrammet?

Enneagramaftener

Tidspunkt:
2. tirsdag i måneden kl. 19-21

Hver måned dykker vi ned i et brandvarmt emne og diskuterer og belyser det sammen ud fra Enneagrammet og de ni typer. Aftenen har form som en dialogbaseret studiegruppe med vidensdeling og debat samt et kort oplæg om teorien bag aftenens emne.

August: Dit sande jeg og Enneagrammet
Hvilke særlige evner og styrker ligger der i typerne? Hvordan kommer du tættere på dit sande jeg, så du kan leve et liv i balance?

September: Den perfekte partner og Enneagrammet
Findes den perfekte partner? Er der en soulmate til os alle sammen? Vi diskuterer typernes kompatibilitet og instinkternes indflydelse på vores valg af partner.

Oktober: Sex, samliv og Enneagrammet
Vi skruer op for termostaten og tager et kig på de ni typer og sex. Hvad betyder sex for typerne? Hvilken tilgang har typerne til sex og intimitet? Hvad fantaserer typerne om? Og hvordan får de det?

November: Familieliv og Enneagrammet
Hvordan bliver vi ved med at være nysgerrige på de mennesker, vi er tættest på? Hvordan spiller vi hinanden gode i en travl hverdag og rummer de forskelligheder, der er i en familie? 

December: Flirt og Enneagrammet
Hvad får dig til at flirte? Hvem tiltrækker dig? –og hvem tiltrækker du? Oplever du nogle gange, at andre forsøger at starte en flirt med dig, og du føler bare modstand? Hvordan mon det kan være?

Januar Lækker krop – lækkert sind og Enneagrammet
Er det udseende eller udstråling, der tænder dig? Hvad udstråler du selv? Og hvordan kan øget selvindsigt give dig både lækker krop og lækkert sind?

Februar: Lyst, pligt og Enneagrammet
Spænder din type ben for, at du kan leve det liv, du egentlig ønsker? Hvordan balancerer du lyst og pligt? –og er der måske overvægt på den ene?

Marts: Magt og Enneagrammet
Hvad betyder magt for de ni typer? Er magt og kontrol to sider af samme sag? Hvordan udspiller typernes kontroldramaer sig? Og opnår de egentlig det, de ønsker med den strategi?

April: Universel visdom og Enneagrammet
Hvilken højere sandhed ligger der i Enneagrammet? Vi diskuterer Enneagrammets rødder og forankring i det spirituelle.

Maj: Utroskab og Enneagrammet
Hvilke årsager kan der være til, at typerne er utro? Er det frygt eller kærlighed, der driver dem til utroskab? Hvilke uopfyldte ego-behov spiller ind, når øjnene begynder at vandre?

Workshoppen varer ca. 2 timer, og tilmelding sker via vores Facebook side og på mail til mette@nlp-akademiet.dk.

Vi glæder os til at møde dig.

Datoer for de gratis foredrag bliver løbende annonceret på vores Facebookside og er grundet covid aflyst frem til april 2021.